- نام پادکست: سبکتو
- موضوع: توسعه فردی
- گوینده: مرتضی حسین اهلو
- تعداد مشترکین: 4400 نفر
پادکست، واژهای است که برای اولین بار توسط یک روزنامه نگار آمریکایی به نام باب همرزلی استفاده شد و از ترکیب دو واژه ipod و broadcast ساخته شده است. در تاریخ 12 فوریه سال 2004 همرزلی که کارمند یک شرکت نه چندان معتبر بود، مقالهای در رابطه با علت گسترش رادیوهای آنلاین نوشت. او هرگز تصور نمیکرد که در طی تنها دو دهه بعد پادکستها به اندازهای محبوب شوند که حتی در زمان رانندگی و اوقات فراغت نیز به آن ها گوش کنیم.
پادکست با موزیک و رادیو فرق دارد. در واقع پادکستها محتوای صوتی هستند که:
- بیشتر از یک قسمت دارند.
- قسمتهای مختلف هر پادکست یا اپیزودها با یکدیگر ارتباط دارند و در ادامه اپیزود قبلی ساخته میشوند.
- در طیف موضوعی بسیار متنوع ساخته میشوند و کیفیت بسیار خوبی دارند.
- در نهایت پادکستها مخاطبان خاص خود را دارند و به راحتی میتوانید از طریق نرمافزارهای مخصوص، آنها را دانلود و در هر زمانی به آنها گوش دهید.
پادکست سبکتو راهی برای سبک زندگی موفق
بسیاری از ما دچار سردرگمی در زندگی هستیم و احساس میکنیم از مسیر موفقیت خارج شدهایم. احساس کلافگی میکنیم و فکر میکنیم هیچ راه فراری برای خروج از این مسیر وجود ندارد. پادکست سبکتو به شما کمک میکند که با تغییر عادتهای خود قدم به قدم، سبک زندگی سالم را در پیش بگیرید. سبکتو مانند یک انرژیزا عمل میکند و به شما انگیزه میدهد تا از نقطه امن خود خارج شوید و با موقعیتهای جدید روبرو شوید. در واقع شما با روشهای گوناگون از جمله تغییر تغذیه خود با مصرف خوراکیهای سالم، راه اندازی یک کسب و کار شخصی یا پیدا کردن شغل مورد علاقه خود، فراگیری یه حرفه یا هنر جدید، مطالعه، ورزش کردن و … به آرامی زندگی خود را دگرگون میکنید.
مدت زمان هر پادکست سبکتو در حدود 10 دقیقه میباشد و در آن میتوانید به موفقیتها و رازهای کارآفرینان گوش دهید و از آنها بهرهمند شوید. همچنین سبکتو خلاصهی کتابهای مختلف را در قالب میکروکتابها و نانوکتابهای صوتی در اختیار شما میدهد.
سخن پایانی
اگر به دنبال این هستید که زندگی خود را عوض کنید، بهتر است بدانید که این کار باید به آرامی و قدم به قدم انجام شود. پادکست سبکتو از جمله پادکستهایی است که میتواند به شما در این راه کمک کند تا به آرامی راه درست زندگی خود را پیدا کنید و به آرامش و شادی دست پیدا کنید.
Leave A Comment